ZSERBÓ AZ ÜNNEPEKRE – MÉG NEM KÉSŐ

Gerberaud Emil

A mai Gerbeaud a Vörösmarty téren található Budapesten

„A zserbó nem csak esküvők közkedvelt sztársüteménye”

HOZZÁVALÓK:

  • 1.5 dl tej
  • 5 dkg cukor
  • 1.5 dkg élesztő
  • 50 dkg liszt
  • 15 dkg vaj
  • 1 csip só
  • 2 db tojássárgája
  • 25 dkg darált dió
  • 20 dkg porcukor
  • 2 dkg vaníliás cukor
  • 75 dkg baracklekvár
  • 15 dkg cukor
  • 10 dkg étcsokoládé
  • 1 db tojásfehérje

ELKÉSZÍTÉS 

(forrás: mindmegette.hu)

Hétről-hétre újabb interjúk, blogok, cikkek, toplisták!

Megosztás

Facebook

Hasonló cikkek

THE BIG FAKE WEDDING- A NAV ELKASZÁLT MINDENKIT

Balázsék rádióműsorában beszélt az egykori NAV-os munkatárs pénteken arról, hogy Nemzeti Adó- és Vámhivatal kötelékében gyakran vettek részt különleges bevetésen. Így kerülhetett sor egy kamulagzi megrendezésére is, amit 1 hónap alatt hoztak össze az ügynökök

Tovább olvasom »

Kérd a top 10-es esküvőhelyszín-listát!

Máris landol a postafiókodban az e-bookom! Az első levél után sem hagylak magadra, rendszeresen érkezem hasznos tippekkel az esküvődhöz!