TOP 15 ESKÜVŐI FOTÓS – AJÁNLÓ A NAGY NAPRA

HOGYAN VÁLASSZUNK ESKÜVŐI FOTÓST? MIKÉNT LEHET ELKERÜLNI, HOGY MELLÉ NYÚLJATOK A FOTÓS KIVÁLASZTÁSÁBAN?


Fotó: Erdélyi Gábor

Fotó: Kortyis Dávid

Fotó: Cseh Dániel

Fotó: Tamás Pál

PROBLÉMÁK OKAI

„Az igazán nagyok kifizették a tanulópénzt”

Fotó: Agárdi Gábor

MONDD, TE KIT VÁLASZTANÁL?

 1. REFERENCIA: igenis csekkoljatok! Honlap, Instagram, facebook oldal, google ajánlások stb.
 2. LOKÁCIÓ: Természetesen a piaci működést elősegítve pluszpontot jelenthet, ha a közeletekből találtok szuper szakembert. Egyrészt a helyiek szájról-szájra is hitelesebben tudnak számotokra ajánlani, másrészt mégis csak a területi szolgáltató piacot segítitek ezzel.
 3. ÁRÉRZÉKENYSÉG: Direkt nem az első helyre írtam. Életetek napja bőven megér annyit, hogy akár egy drágább, de megbízható, referenciákkal rendelkező, számlás szolgáltatást nyújtó fotóst válasszatok. Tartja a népi mondás, hogy olcsó húsnak, híg a leve. Sőt vannak akik, drágán nyújtanak minőségtelen munkát. Ha már jelentős díjazást fizettek egy-egy szolgáltatónak, akkor azt profinak szánjátok. (az egyes gázsik amúgy rengeteg munkát rejtenek magukba, így ezt szem előtt tartva már nem is mondható magas összegnek a nekik szánt munkadíj)
 4. STÍLUS: itt egyrészt arra gondolok, hogy sok időt kell áldozni a kutatásra, böngészésre, másrészt a ti személyes ízlésetekhez, igényitekhez mérten válasszatok fotóst.  Ha a képek  hangulata már megfog, akkor már beljebb vagytok. Belül pontosan érezni fogjátok, hogy ti is milyen hangulatú képekre, esküvői pillanatokra vágytok. Arra induljatok tovább.
 5. SZEMÉLYES EGYÜTTMŰKÖDÉS: az ajánlatkérés után érdemes lehet találkozást is szervezni. Ez történhet az online térben vagy akár személyesen. A jegyesfotózáson vagy kreatívnapon lehetőség van arra, hogy még jobban megismerjétek a szolgáltatót. Nem újkeletű, hogy próbafotózást is szerveznek az ifjúpároknak, ahol sok mindenre fény derül.
 6. ŐSZINTE, PONTOS KOMMUNIKÁCIÓ: sok baj gyökere ennek hiánya, vagy épp az elbeszélés egymás mellett. Ha pontosan, tisztán kommunikáltok a leendő szolgáltatóval arról, hogy mit is szeretnétek, mik az elvárások, akkor mindenki tisztábban láthat és ezáltal mindenki nyugodtabb lehet. Ugyanakkor a fotósnak is lehetősége van jelezni, hogy az irreális kéréseket nem tudja teljesíteni. Pl. 1500 db retusált fotó 2 héten belül és az ehhez hasonló gyöngyszemek.

„A közös összhang elengedhetetlen, elvégre a fotós titeket segít, hogy igazi hercegnőkké és hercegekké válhassatok”

Fotó: Szabó Dániel

TOP 15 FOTÓS, AKIKET AJÁNLOK SZÁMOTOKRA

 1. Schram András www.andrasschram.com
 2. Agárdi Gábor www.digilab.hu
 3. Oravez Dia https://www.oraveczdia.com/
 4. Tolner Zsófia: www.zsofiatolner.com
 5. Kortyis Dávid https://lightsandloves.hu/
 6. Marci Anthony https://marcianthonyphoto.com
 7. Szabó Dániel www.denielphoto.hu
 8. Nagy Károly www.eskuvoi-riportfoto.hu
 9. Igari Balázs https://aramedia.hu/
 10. Miklós Tomi https://www.miklostomi.com/
 11. Cseh Dániel https://eskuvofotogyor.hu/
 12. Kummer János https://www.janoskummer.com/
 13. Erdélyi Gábor https://www.erdelyiphotowork.com/
 14. Ráczkevy Sándor Artkevy Gallery
 15. Tamás Pál https://www.tamaspal.hu/

Hétről-hétre újabb interjúk, blogok, cikkek, toplisták!


Megosztás

Facebook

Hasonló cikkek

THE BIG FAKE WEDDING- A NAV ELKASZÁLT MINDENKIT

Balázsék rádióműsorában beszélt az egykori NAV-os munkatárs pénteken arról, hogy Nemzeti Adó- és Vámhivatal kötelékében gyakran vettek részt különleges bevetésen. Így kerülhetett sor egy kamulagzi megrendezésére is, amit 1 hónap alatt hoztak össze az ügynökök

Tovább olvasom »

Kérd a top 10-es esküvőhelyszín-listát!

Máris landol a postafiókodban az e-bookom! Az első levél után sem hagylak magadra, rendszeresen érkezem hasznos tippekkel az esküvődhöz!