Szolgáltatások

Ceremóniamesteri szolgáltatás

Az esküvőtöket teljeskörűen levezénylem, moderálom, összefogom, kezdve a vendégvárástól, egészen a hajnalig tartó elköszönésig. Más ceremóniamesterhez képest én nem hagylak ott benneteket fél egykor. Amíg igény van rám, addig veletek táncolok. Volt olyan esküvőm, hogy a napfelkeltét együtt néztük meg a „keménymaggal”. Varázslatos élmény volt.

Tanácsadás

Ez a szolgáltatás nálam természetes. Ha elakadtok a szervezésben, vagy ha felmerülő kérdésetek támad, akkor az első találkozástól kezdve egészen az esküvő megvalósulásáig folyamatosan elérhető vagyok. Fogom a kezeteket. Szükség szerint társszolgáltatókat ajánlok számotokra, akik szintén minőségi szolgáltatást nyújtanak.

Születésnapok, családi ünnepek, évfordulók, legény–és leánybúcsúk

Tanácsokkal, szervezéssel, ötletekkel bombázlak az egyéb jellegű eseményeknél is. Ha épp egy baráti szülinapra szeretnétek ceremóniamestert, vagy ha a házassági évfordulótokat ünneplitek, akkor is keressetek bátran. A család életébe a legnagyobb alázattal és tisztelettel kapcsolódók be, hogy valóban életreszóló, minőségi élményben lehessen részetek. Unokák vagy nagyszülők? Mindenkivel szót értek.

Tematikus esküvőrendező

Ez  kuriózum.

A hazai piacon kevés szolgáltató áll rendelkezésre. Mit is jelent ez?

A tematikus esküvők manapság egyre népszerűbbek a házasulandók körében. A megtervezett koncepció mentén szerveződő jeles esemény nem csak külsőségekre, dekorációra vonatkoznak, hanem az ünnep teljes egészére.

Felkérés esetén vállalom a komplett esküvő megrendezését, levezénylését. Eresszétek el a fantáziátokat és álmodjatok nagyot! 

Néhány példa: motoros esküvő, huszáresküvő, militarywedding, éjjeli esküvő, ejtőernyős, medenceparti,  vintage, bohém, cirkusz, full-öko,

Film-tematikák: Harry Potter, Star Wars, Mamma Mia, Keresztapa, Alkonyat és még számos téma létezik. Gyakorlatilag csak a képzelet szabhat határt.

Egyéb rendezvények

Speakerként, moderátorként, műsorvezetőként is rendelkezésetekre állok. Több ezer fős rendezvényeken is vállalom a házigazda szerepét a megrendelő kérésére, ezért évről-évre visszahívnak kisebb és nagyobb rendezvényekre egyaránt.  

Kérd a top 10-es esküvőhelyszín-listát!

Máris landol a postafiókodban az e-bookom! Az első levél után sem hagylak magadra, rendszeresen érkezem hasznos tippekkel az esküvődhöz!