„Hiszem és vallom, hogy az egymás iránti tisztelet és figyelem jobbá teheti a világot!”

Rólam

Azt mondják, hogy erre a hivatásra születtem. Rendezőnek készültem, színházban dolgoztam, majd 10 évet tanítottam, utána pedig a rendezvényszervezés és showbusiness világában is elmerültem. Nyitott, társaságban könnyen ismerkedő vagyok, másokkal kedvesen, tiszteletteljesen kommunikálok. A humor fontos számomra, igyekszem a jókedvvemmel szeretetet és örömöt sugározni. A minőségi kapcsolatok fontosak az életemben. Várom a Veletek való megismerkedést is.

 

Az esküvők világa

Már gyermekkoromban is esküvőt szerveztem. Édesanyámék lagziján a vendégeket a táncparkett közepére tereltem. Ekkor 9 éves voltam és már arra is ügyeltem, hogy a sarokban ülő Józsi bácsi le ne essen a székről, aki nyitott szemmel, borgőzös felhőbe burkolózva, hangosan horkolt. 

Tapasztalataimat rendkívül jól tudom kamatoztatni, amit a rendezés, szervezés, pedagógia területéről hoztam át a ceremóniák birodalmába. Tartottam már esküvőt falusi pajtában, vidéki művelődési házban, nagyvárosi prestigeétteremben, elegáns kastélyszállóban, csárdában, skanzenben, sátorban, hotelben, folyóparton, erdő közepén.

„Az esküvő számomra több mint egy esemény. A Ti napotok valóban egy ünnep.”

Ki is az a Ceremóniamester?

Ő a mai, modern esküvők karmestere. Nem Vőfély, nem Násznagy, nem Mukibohóc, nem bűvész és nem stand up komikus. Sokan ezt még most is eltévesztik.

A ceremóniamester elegánsan terel, összefog, konferál, megteremti a jó hangulatot, a társszolgáltatókkal folyamatosan egyeztet.

Ha kell besegít, ha kell lelket ápol, ha kell bepattan a táncparkett közepére. Fókuszban tart, átlát, rendez és minden tudásával azon van, hogy Ti biztonságban és önfeledten érezhessétek magatokat életetek egyik legfontosabb eseményén.

„Az esküvőtök főszereplői Ti lesztek!”

A ceremóniamester alapvetően nem rigmusokban beszél és csak külön kérésre tart lánykikérést, szülőköszöntőt és más, hagyományos esküvőből megszokott dramaturgiai elemeket. Egy modern esküvőn a pajzán játékoktól én eltekintenék, de amit garantáltan biztosítok számotokra az a Minőség, Biztonság és Élmény!

Kérd a top 10-es esküvőhelyszín-listát!

Máris landol a postafiókodban az e-bookom! Az első levél után sem hagylak magadra, rendszeresen érkezem hasznos tippekkel az esküvődhöz!