„AZ ESKÜVŐSZERVEZÉS SZÁMOMRA EGY SZERELEMSZAKMA, EGY VARÁZSLATOS VILÁG”

Gályász-Simon Bettina esküvőszervező

Bettivel egy közös rendezvényen Fotó: Gályász László

A boldog és elégedett párok Bettit választották

A legfontosabb talán, hogy a jegyespárokkal bensőséges kapcsolatot tudjon kialakítani, emellett kiváló szervező és menedzser legyen az, aki esküvőszervezéssel foglalkozik.

  • A részletekre való figyelés képessége és a nagy egész mederben tartásának tudása egyaránt birtokában kell, hogy legyen egy esküvőszervezőnek.
  • Fontos a gyors és hatékony problémamegoldás. Ha bármilyen váratlan helyzet felmerül, akkor azt instant orvosolni tudja, mindezt úgy, hogy ebből a pár, illetve vendégek semmit ne érzékeljenek.
  • Jó adminisztrációs, kommunikációs és üzleti érzékkel kell rendelkeznie ahhoz, hogy hatékonyan kezelje a költségvetést. A szolgáltatókkal is eredményes tárgyalásokat kell folytatnia.
  • A jó esküvőszervező kreatív ötletekkel és megoldásokkal rendelkezik, hogy az esküvő egyedi és emlékezetes legyen, figyelembe véve a jegyesek kívánságait.
  • A jó esküvőszervező lelkiismeretes, megbízható, segítőkész, figyelmes.

Az ifjú párral a Nagy Napon

Betti a ceremónia napján-előkészül a boldogító igenre


BETTI ELÉRHETŐSÉGEI

HONLAP

Facebook

Instagram

TIK-TOK

Megosztás

Facebook

Hasonló cikkek

THE BIG FAKE WEDDING- A NAV ELKASZÁLT MINDENKIT

Balázsék rádióműsorában beszélt az egykori NAV-os munkatárs pénteken arról, hogy Nemzeti Adó- és Vámhivatal kötelékében gyakran vettek részt különleges bevetésen. Így kerülhetett sor egy kamulagzi megrendezésére is, amit 1 hónap alatt hoztak össze az ügynökök

Tovább olvasom »

Kérd a top 10-es esküvőhelyszín-listát!

Máris landol a postafiókodban az e-bookom! Az első levél után sem hagylak magadra, rendszeresen érkezem hasznos tippekkel az esküvődhöz!