AZ ESKÜVŐI RENESZÁNSZ EMBER

Balogh-Horváth Judit esküvőszervező, dekoratőr, szertartásvezető

PEACH FUZZ-AZ ÉV SZÍNE
A Pantone Color Institute szakértői minden évben kiválasztanak egy olyan árnyalatot, amely magában foglalja és meghatározza a következő 12 hónapot.  2024-ben – amely egyben ennek a színhagyománynak a 25. évfordulója – a Pantone a Peach Fuzz-t az Év színének díjazta. Peach Fuzz egy meleg és hangulatos árnyalat, amely a rózsaszín és a narancssárga közötti árnyalatokat eleveníti meg.

„Ez egy bársonyosan gyengéd őszibarack tónus, amelynek mindent átölelő szelleme gazdagítja az elmét, a testet és a lelket.”

Bővebben itt olvashattok a Pantone munkáiról, aktuális trendjeiről, a bizottság tagjairól.
Minden évben más a választott, győztes color. Nem csak az esküvőre hat ki a nemzetközi bizottság által megszavazott szín, hanem például a divatiparra is.

 

MITŐL JÓ EGY SZERVEZŐ?

  1. Talpraesettség
  2. Kreativitás
  3. Jó problémamegoldó képesség
  4. Empátia
  5. Humor

Balogh-Horváth Judit elérhetőségei:

Hétről-hétre újabb interjúk, blogok, cikkek, toplisták!


Megosztás

Facebook

Hasonló cikkek

THE BIG FAKE WEDDING- A NAV ELKASZÁLT MINDENKIT

Balázsék rádióműsorában beszélt az egykori NAV-os munkatárs pénteken arról, hogy Nemzeti Adó- és Vámhivatal kötelékében gyakran vettek részt különleges bevetésen. Így kerülhetett sor egy kamulagzi megrendezésére is, amit 1 hónap alatt hoztak össze az ügynökök

Tovább olvasom »

Kérd a top 10-es esküvőhelyszín-listát!

Máris landol a postafiókodban az e-bookom! Az első levél után sem hagylak magadra, rendszeresen érkezem hasznos tippekkel az esküvődhöz!