A MODERN, TRENDI ESKÜVŐK,  A Z-GENERÁCIÓ HÁZASODÁSI KEDVE

Milyen modern trendek uralkodnak az esküvők háza táján? Vajon miért szakítanak a mai fiatalok a régi hagyományokkal? Teljesen befellegzett a népi lakodalmaknak? Ebben az írásban erre keresem a választ. Olvasd végig! A lista alján felsoroltam azokat a szempontokat, amiket a Z-generáció fiataljai szem előtt tartanak, ha esküvőre készülnek.

A faluban ha valakinek esküvője volt, arról mindenki tudott. A násznép a lánykikérés helyszínétől egészen a templomig kísérte a házasulandókat. Az utca lakossága pedig a kapuban álltak tapsoltak, énekeltek, integettek.

az egységes ruha – igenis jól tud mutatni, ha van mögötte koncepció

1. Intim hangulat: Az esküvők gyakran kisebb, intimebb rendezvényekké válnak, ahol csak a legközelebbi barátok és családtagok vesznek részt.

Mikroesküvő a természetben ( fOTÓ: BEGINNING AND END PHOTOGRAPHY)

2. Egyedi helyszínek: A Z-generáció hajlamos változatos, különleges helyszíneket választani az esküvőre, például erdők, hegyek, múzeumok vagy városi terek.

A pár fotózása a kastély lépcsőjén

3. Fenntarthatóság: Az esküvők során a fenntarthatóság egyre fontosabb tényezővé válik, például újrahasznosított vagy környezetbarát dekorációk és étel-kiszolgálás formájában.

Az ifjú pár az esküvőt egy pajtában tartotta, igyekeztek a mesterséges dekorelemeket elhagyni

4. Interaktív élmények: Az esküvők során gyakran előtérbe kerülnek az interaktív élmények, például fotó automaták, DIY-asztalok vagy kreatív játékok, amiben a vendégek részt vehetnek.

Selfietükör egy rendezvényen

5. Személyre szabott részletek: A párok törekszenek olyan személyes részletekre, amelyek tükrözik az egyéniségeiket és történetüket, például egyedi tervezésű meghívók, névre szóló ajándékok vagy személyre szabott esküvői ceremóniák.

Plexi meghívó

6. A technológia integrációja: A Z-generáció gyakran bevonja a technológiát az esküvői élménybe, például élő közvetítéseken keresztül lehetővé teszik a távoli vendégek részvételét vagy olyan alkalmazásokat használnak, amelyek segítenek az esemény szervezésében és megosztásában. Ezek az elemek általában meghatározzák a modern trendi esküvők hangulatát és megvalósítását.

Esküvőszervező honlap és applikáció

Megosztás

Facebook

Hasonló cikkek

THE BIG FAKE WEDDING- A NAV ELKASZÁLT MINDENKIT

Balázsék rádióműsorában beszélt az egykori NAV-os munkatárs pénteken arról, hogy Nemzeti Adó- és Vámhivatal kötelékében gyakran vettek részt különleges bevetésen. Így kerülhetett sor egy kamulagzi megrendezésére is, amit 1 hónap alatt hoztak össze az ügynökök

Tovább olvasom »

Kérd a top 10-es esküvőhelyszín-listát!

Máris landol a postafiókodban az e-bookom! Az első levél után sem hagylak magadra, rendszeresen érkezem hasznos tippekkel az esküvődhöz!